Looking For Anything Specific?

Φωτιά Τώρα Σχίνο / Fwtia Twra Sto Sxino Nea Anazwpyrwsh Ekkenwnetai Oikismos Sta Megara Newsbomb Eidhseis News / Οι φλόγες είναι κοντά στον οικισμό μπαφάνι κι έχει διαταχθεί προληπτική εκκένωση της κατοικημένης περιοχής.

Φωτιά Τώρα Σχίνο / Fwtia Twra Sto Sxino Nea Anazwpyrwsh Ekkenwnetai Oikismos Sta Megara Newsbomb Eidhseis News / Οι φλόγες είναι κοντά στον οικισμό μπαφάνι κι έχει διαταχθεί προληπτική εκκένωση της κατοικημένης περιοχής.. Δείτε live εικόνα και βίντεο: Χαρδαλιάς επιβεβαίωσε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ελαιώνα και από καύση υπολειμμάτων από τον ελαιώνα, χθες βράδυ στις 10 παρά τέταρτο, στην περίμετρο του οικισμού σχίνος στην κόρινθο κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, όσον αφορά την ένταση των ανέμων, με ριπές που έφταναν 7. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην περιοχή μπάφανι στον σχίνο. Η φωτιά στον σχίνο μαίνεται ανεξέλεγκτη με αρκετούς οικισμούς να έχουν εκκενωθεί, ενώ η πύρινη λαίλαπα αποτελεί απειλή και για τα ζώα, με τις φιλοζωικές να κάνουν έκκληση για βοήθεια.

#πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Εκκενώνονται οικισμοί στα μέγαρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της περιοχής, γρηγόρης σταμούλης ζήτησε να εκκενωθούν όλες οι γύρω περιοχές. Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο σχίνο κορινθίας να μαίνεται και να έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχοντας φτάσει πολύ κοντά (μόλις 6 χιλιόμετρα, το βράδυ της πέμπτης) από τα μέγαρα. Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο σχίνο κορινθίας συνεχίζει να μαίνεται έχοντας φτάσει μέχρι τα μέγαρα αττικής.

Fwtia Ston Sxino Kahkan Spitia Ekkenw8hkan Oikismoi H Ka8hmerinh
Fwtia Ston Sxino Kahkan Spitia Ekkenw8hkan Oikismoi H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Οι φλόγες είναι κοντά στον οικισμό μπαφάνι κι έχει διαταχθεί προληπτική εκκένωση της κατοικημένης περιοχής. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο σχίνο κορινθίας να μαίνεται και να έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχοντας φτάσει πολύ κοντά (μόλις 6 χιλιόμετρα, το βράδυ της πέμπτης) από τα μέγαρα. Ο καπνός έφτασε μέχρι τις κυκλάδες (βίντεο) Περιβαλλοντική καταστροφή στον σχίνο με χιλιάδες ζώα να καίγονται ζωντανά σε αυλές σπιτιών ή εγκλωβισμένα στις φωλιές τους. Τιτάνιες προσπάθειες έκαναν όλη τη νύχτα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, σε μια άνιση μάχη με τις φλόγες, για να αναχαιτίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στο σχίνο λουτρακίου. 22:45 λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε και η κυκλοφορία προς πίσια και σχίνο από την διασταύρωση της περαχώρας. «είμαστε επί ποδός και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Ο καπνός έφτασε μέχρι τις κυκλάδες (βίντεο)

«είμαστε επί ποδός και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης». Η φωτιά στον σχίνο μαίνεται ανεξέλεγκτη με αρκετούς οικισμούς να έχουν εκκενωθεί, ενώ η πύρινη λαίλαπα αποτελεί απειλή και για τα ζώα, με τις φιλοζωικές να κάνουν έκκληση για βοήθεια. Ο καπνός έφτασε μέχρι τις κυκλάδες (βίντεο) 22:45 λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε και η κυκλοφορία προς πίσια και σχίνο από την διασταύρωση της περαχώρας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Σύμφωνα με την έκτακτη ενημέρωση του υφυπουργού πολιτικής προστασίας κ χαρδαλιά, μέχρι στιγμής η πυρκαγιά έχει κάψει 40.000 στρέμματα γης. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Περιβαλλοντική καταστροφή στον σχίνο με χιλιάδες ζώα να καίγονται ζωντανά σε αυλές σπιτιών ή εγκλωβισμένα στις φωλιές τους. Φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας: Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο σχίνο κορινθίας συνεχίζει να μαίνεται έχοντας φτάσει μέχρι τα μέγαρα αττικής. «δυστυχώς, η φωτιά μέσα στο δάσος δεν ελέγχεται. Ήμασταν από τις 2:00 τη νύχτα έξω και τώρα μας άφησαν να πάμε στα σπίτια μας» περιέγραψε άλλη κάτοικος της περιοχής.πώς ξεκίνησε η φωτιά στον σχίνο«ένας ηλικιωμένος έβαλε (φωτιά) να κάψει κλαδιά από τις ελιές» είναι η μαρτυρία κατοίκου στο sputnik για τον τρόπο που ξέσπασε η. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς.

Φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας: Οι φλόγες είναι κοντά στον οικισμό μπαφάνι κι έχει διαταχθεί προληπτική εκκένωση της κατοικημένης περιοχής. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που οδήγησε σε εκκένωση οικισμών αλλά και έκαψε σπίτια. «δυστυχώς, η φωτιά μέσα στο δάσος δεν ελέγχεται.

Sxinos Ayth Einai H Eikona Ths Fwtias Twra Messinia Live
Sxinos Ayth Einai H Eikona Ths Fwtias Twra Messinia Live from www.messinialive.gr
#πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Οι φλόγες είναι κοντά στον οικισμό μπαφάνι κι έχει διαταχθεί προληπτική εκκένωση της κατοικημένης περιοχής. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Δείτε live εικόνα και βίντεο: Περιβαλλοντική καταστροφή στον σχίνο με χιλιάδες ζώα να καίγονται ζωντανά σε αυλές σπιτιών ή εγκλωβισμένα στις φωλιές τους. Εκκενώνονται οικισμοί στα μέγαρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της περιοχής, γρηγόρης σταμούλης ζήτησε να εκκενωθούν όλες οι γύρω περιοχές. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας:

Χαρδαλιάς επιβεβαίωσε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ελαιώνα και από καύση υπολειμμάτων από τον ελαιώνα, χθες βράδυ στις 10 παρά τέταρτο, στην περίμετρο του οικισμού σχίνος στην κόρινθο κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, όσον αφορά την ένταση των ανέμων, με ριπές που έφταναν 7.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά αυτή την ώρα είναι εκτός ελέγχου, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που οδήγησε σε εκκένωση οικισμών αλλά και έκαψε σπίτια. Φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας: Εκκενώνονται οικισμοί στα μέγαρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της περιοχής, γρηγόρης σταμούλης ζήτησε να εκκενωθούν όλες οι γύρω περιοχές. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην περιοχή μπάφανι στον σχίνο. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Ο καπνός έφτασε μέχρι τις κυκλάδες (βίντεο) Μεγάλη φωτιά στον σχίνο σε κατοικημένη περιοχή. Τιτάνιες προσπάθειες έκαναν όλη τη νύχτα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, σε μια άνιση μάχη με τις φλόγες, για να αναχαιτίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στο σχίνο λουτρακίου. «δυστυχώς, η φωτιά μέσα στο δάσος δεν ελέγχεται. Μεγάλη φωτιά καίει σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας, στο λουτράκι.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις. Ήμασταν από τις 2:00 τη νύχτα έξω και τώρα μας άφησαν να πάμε στα σπίτια μας» περιέγραψε άλλη κάτοικος της περιοχής.πώς ξεκίνησε η φωτιά στον σχίνο«ένας ηλικιωμένος έβαλε (φωτιά) να κάψει κλαδιά από τις ελιές» είναι η μαρτυρία κατοίκου στο sputnik για τον τρόπο που ξέσπασε η. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που οδήγησε σε εκκένωση οικισμών αλλά και έκαψε σπίτια. Δείτε live εικόνα και βίντεο:

Mainetai H Pyrkagia Ston Sxino Korin8ias
Mainetai H Pyrkagia Ston Sxino Korin8ias from www.zougla.gr
Μεγάλη φωτιά καίει σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας, στο λουτράκι. Ο καπνός έφτασε μέχρι τις κυκλάδες (βίντεο) Λίγες μέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας που κατάκαψε περισσότερα χιλιάδες στρέμματα και κατέστρεψε δεκάδες σπίτια, η συζήτηση πέρασε στην επόμενη ημέρα, στη διαχείριση των δασών και στα αντιπλημμυρικά μέτρα» Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο σχίνο κορινθίας συνεχίζει να μαίνεται έχοντας φτάσει μέχρι τα μέγαρα αττικής. Τιτάνιες προσπάθειες έκαναν όλη τη νύχτα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, σε μια άνιση μάχη με τις φλόγες, για να αναχαιτίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στο σχίνο λουτρακίου. Ήμασταν από τις 2:00 τη νύχτα έξω και τώρα μας άφησαν να πάμε στα σπίτια μας» περιέγραψε άλλη κάτοικος της περιοχής.πώς ξεκίνησε η φωτιά στον σχίνο«ένας ηλικιωμένος έβαλε (φωτιά) να κάψει κλαδιά από τις ελιές» είναι η μαρτυρία κατοίκου στο sputnik για τον τρόπο που ξέσπασε η. Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο σχίνο κορινθίας να μαίνεται και να έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχοντας φτάσει πολύ κοντά (μόλις 6 χιλιόμετρα, το βράδυ της πέμπτης) από τα μέγαρα.

Εκκενώνονται οικισμοί στα μέγαρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της περιοχής, γρηγόρης σταμούλης ζήτησε να εκκενωθούν όλες οι γύρω περιοχές.

Οι φλόγες είναι κοντά στον οικισμό μπαφάνι κι έχει διαταχθεί προληπτική εκκένωση της κατοικημένης περιοχής. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο στον σχίνο κορινθίας, που οδήγησε σε εκκένωση οικισμών αλλά και έκαψε σπίτια. 22:45 λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε και η κυκλοφορία προς πίσια και σχίνο από την διασταύρωση της περαχώρας. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά στον σχίνο μαίνεται ανεξέλεγκτη με αρκετούς οικισμούς να έχουν εκκενωθεί, ενώ η πύρινη λαίλαπα αποτελεί απειλή και για τα ζώα, με τις φιλοζωικές να κάνουν έκκληση για βοήθεια. «είμαστε επί ποδός και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης». Περιβαλλοντική καταστροφή στον σχίνο με χιλιάδες ζώα να καίγονται ζωντανά σε αυλές σπιτιών ή εγκλωβισμένα στις φωλιές τους. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις. Μεγάλη φωτιά στον σχίνο σε κατοικημένη περιοχή. «δυστυχώς, η φωτιά μέσα στο δάσος δεν ελέγχεται. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της φωτιάς φωτιά τώρα. Εκκενώνονται οικισμοί στα μέγαρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της περιοχής, γρηγόρης σταμούλης ζήτησε να εκκενωθούν όλες οι γύρω περιοχές.

Posting Komentar

0 Komentar